De 5 meest gewaardeerde relatiegeschenken

Geplaatst op: 17 okt 2017 door Wim

Met een relatiegeschenk spreek je je waardering uit naar je klanten. Ook kun je een relatiegeschenk nieuwe klanten op je bedrijf wijzen, zodat ze contact opnemen zodra ze een product of dienst nodig hebben die jij kunt leveren. Er zijn honderden relatiegeschenken te koop. Dit zijn de 5 populairste van dit moment.

 1. Isolerende thermosbeker
  In een isolerende thermosbeker kun je gemakkelijk koffie of thee meenemen voor onderweg. Veel mensen gruwen van de koffie die bij tankstations wordt verkocht en nemen daarom graag hun eigen koffie van huis mee. Om deze lang warm te houden is een dubbelwandige thermosbeker ideaal. Deze kan uiteraard worden voorzien van een bedrijfslogo of –naam.
 2. Een handige paraplu
  In Nederland regent het vaak. We zijn eraan gewend, maar als je buiten op straat bent en het begint te regenen dan wil je natuurlijk wel graag droog blijven. Daarom waarderen veel mensen een paraplu als relatiegeschenk. Bovendien biedt een paraplu de mogelijkheid om je bedrijfsnaam of –logo erin het groot op te zetten. Ook prima te gebruiken als aankleding van een stand als je op en beurs staat.
 3. De Dopper waterfles
  Een Dopper waterfles is een ideaal cadeau voor relaties en klanten. Deze waterfles is gemaakt van duurzaam gerecycled materiaal en een deel van de opbrengst wordt door de producent geschonken aan goede doelen die zorgen voor gezond water in ontwikkelingslanden. Een Dopper bedrukken met je bedrijfsnaam is een prima promotiemiddel. De Dopper waterfles heeft een ingebouwde drinkbeker en is dus ideaal voor onderweg. Daarnaast is hij in veel verschillende frisse kleuren te koop, kies de kleur die het beste past bij jouw bedrijf.
 4. Een draagtas met logo
  iedereen is er inmiddels aan gewend dat je in winkels niet zomaar meer een plastic tasje meekrijgt om je aankopen in mee te nemen. Hiervoor moet worden betaald of ze zijn in het geheel niet te koop in bepaalde winkels. Dan is het ideaal om je eigen draagtas mee te nemen, gemaakt van duurzaam materiaal en dus geschikt voor hergebruik. Deze tassen zijn prima geschikt om je logo of bedrijfsnaam op te laten drukken, zodat ze als promotor van je onderneming kunnen dienen. De ideale draagtas is daarnaast makkelijk opvouwbaar en dus gemakkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld een handtas of de auto.
 5. De balpen blijft populair
  Het lijkt wel of een mens nooit genoeg pennen in huis heeft. Wanner je bij een bedrijfsbezoek pennen uitdeelt maak je jezelf dan ook mateloos populair. Balpennen zijn verkrijgbaar in tientallen uitvoeringen en prijsklassen. Je kunt op die manier zelf bepalen welk budget je er aan uit wilt geven. Natuurlijk laat je de balpennen voorzien van je bedrijfsnaam, logo en telefoonnummer of webadres. Zo heeft je klant je gegevens altijd bij de hand.
Geplaatst in: Marketing, Netwerken, Ondernemen

Geschreven door: Wim

Plaats een reactie