Disclaimer

De Zakelijke Blog (DZB) is een online platform voor en door ondernemers, gestart in 2013. Het uitgangspunt van DZB is geenszins commercieel. DZB ziet het als missie om ondernemers, ongeacht hun expertise/branche, een podium te bieden voor hun boodschap. Dit leggen wij uit aan de hand van deze disclaimer:

Uitgangspunt
DZB is een online platform, waarin informeren en kennisoverdracht centraal staan. Promotionele content met een duidelijk commerciƫle doelstelling plaatsen wij niet. Hiermee wil DZB waarborgen dat het een kennisblog blijft. Bovendien wil DZB hiermee een bepaalde maatstaf van objectiviteit creƫren en handhaven.

Integriteit
Ondernemerschap en integriteit zijn wat DZB betreft onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Daarom staat integriteit bij ons hoog in het vaandel. Iedere ondernemer, ongeacht zijn of haar vakgebied en ondernemerservaring, kan bij DZB een podium krijgen voor zijn of haar expertise. De redactie van DZB is van mening dat een ondernemer geen uitstekende schrijver hoeft te zijn om een waardevolle boodschap via een blog-artikel te delen.

Aansprakelijkheid
De redactie van DZB benadrukt bij DZB-bloggers altijd wat de wettelijke mogelijkheden en regels voor bloggen zijn. Hoewel artikelen gemodereerd worden, zijn bloggers zelf aansprakelijk voor zaken als smaad en schending van auteursrecht. Indien hier sprake van is, kan er contact gezocht worden met de redactie om tot een passende oplossing te komen.

Verantwoordelijkheid
Hoewel DZB podium biedt voor de boodschap van de bloggers, zijn zij zich bewust van hun eigen aansprakelijkheid en verantwoording met betrekking tot hun blog-artikel, en het effect ervan. De redactie van DZB is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud van blog-artikelen, ook niet als het om schending van auteursrecht gaat.

Vragen over deze disclaimer? Stuur dan een e-mail naar redactie@dezakelijkeblog.nl