Het bedrijfsproces begeleiden

Geplaatst op: 11 jul 2019 door Wim
bedrijfsproces begeleiden

  De meeste bedrijven werken goed en willen dit natuurlijk ook blijven doen. Het is echter niet  zo makkelijk. Er kunnen veel dingen gebeuren, die nog niet duidelijk geworden, die zich  binnen afzienbare tijd zullen ontpoppen als een groot probleem. Wat te denken van  overspannen werknemers? Of onderlinge frictie die steeds onbesproken blijft? ​Adxpert​ kan  helpen om ook jouw bedrijf weer gezond te maken of gezond te houden.   

Expertise

Het team bij Adxpert bestaat uit professionals die allemaal buitengewoon kundig zijn in hun  eigen vakgebied. Persoonlijke problemen kunnen worden besproken met de psycholoog.  Juridische euvels kunnen worden aangepakt door de jurist. Er wordt een ware all-round  service geleverd waar je bedrijf waarlijk van profiteert. Arbeidsdeskundig onderzoek laten  uitvoeren binnen het bedrijf hoort er tegenwoordig helemaal bij. Waarom zou je ook geen  onderzoek laten doen naar je bedrijf als je de mogelijkheden toe hebt? Zoals net ook al  werd gesteld blijven veel dingen onder de radar, als er niet expliciet naar gekeken wordt.  Als je er pas achter komt op het moment dat het problemen op gaat leveren ben je vaak al  te laat en zijn de kosten veel hoger dan wanneer je er preventief aan gewerkt zou hebben.  

Kennis is macht

Als je meer inzicht hebt in je bedrijf dan weet je beter op welke manier je de toekomst  tegemoet gaat. Welke deal je wel kan sluiten of je juist niet. Meer inzicht in het hetgeen je  bedrijf aan kan en waar het naartoe kan gaan. Doordat je hierop in kunt spelen, geef je jezelf
een voorsprong op de concurrent. Als de concurrent enkel bezig met de kennis en ervaring  die voorhanden is ben je ze een stap voor. Het beter kunnen doordenken van je volgende  stap geeft zekerheid en dat straal je uit: naar de klanten en naar collega’s onderling. Het zal  een positieve stimulans zijn om het optimale uit het bedrijf te halen.    

Wat werkt het beste?

Het is lastig te zeggen welke controle of onderzoek het beste werkt. Alle bedrijven zijn zo  verschillend dat moeilijk is om op voorhand te zeggen welke strategie het beste werkt. Het  meest handig is om een intakegesprek leidend te laten zijn. Hierdoor worden de grote lijnen  van het bedrijf enigszins zichtbaar en kan er vanuit daar verder worden bedacht wat handig  is om te doen. Probeer het intakegesprek dan vooral ook serieus te nemen, maar niet direct  te verwachten dat er resultaten te bemerken zijn, dat komt later pas.

Geplaatst in: Nieuws

Geschreven door: Wim

2 Reacties op dit artikel.

  1. Pedroshop.nl schreef:

    Bedankt voor de inspiratie! De juiste kantoorinrichting kan ook cruciaal van belang zijn op de prestatie van het hele team. Samenwerkende afdelingen kunnen het beste tegenover elkaar werken, zodat er altijd directe communicatie kan plaatsvinden. Groetjes, Carla

  2. Belegger schreef:

    Heel herkenbaar, deze inzichten. Een goede controle op de bedrijfsprocessen wordt vaak vergeten, terwijl dat een wereld van verschil kan maken. Het is wat mij betreft zeker geen gek idee om daar een extern (professioneel) bedrijf voor in te huren.

Plaats een reactie