Zetacom: System integrator van MKB, groot zakelijk en de gezondheidszorg

Geplaatst op: 20 sep 2019 door Wim

Wat doet Zetacom?

Zetacom biedt telefonie, netwerken en zorgsystemen als 3 belangrijke pijlers die wij voor klanten integreren tot één werkende oplossing. Wat wij belangrijk vinden is dat de techniek die wij leveren de eindgebruiker helpt om zijn werk beter te kunnen doen. Wij kiezen voor een partnership met onze klant, zodat we al onze expertise al in een vroeg stadium kunnen inzetten. Met onze diepgaande kennis en ervaring begeleiden we het gehele traject van behoeftebepaling, ontwerp, implementatie en training voor medewerkers en eindgebruikers. Hiermee willen we onze klanten volledig ontzorgen. Inmiddels hebben we een indrukwekkend trackrecord in de markt; onder andere een groot aantal gemeentes, ziekenhuizen, zorginstellingen en onderwijsinstellingen kozen al voor Zetacom.

MVO Ondernemen

Naast een gezond commercieel beleid hebben we ook oog voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Wij vinden het als organisatie belangrijk om betrokken te zijn bij onze omgeving en ons in te zetten voor maatschappelijke activiteiten en hier een bijdrage aan te leveren. Zetacom geeft gebruikt materiaal een tweede leven en er is een sterke focus op cloud en virtualisatie dat milieuvriendelijker is. Onze datacenters zijn inmiddels voor 50% overgestapt op groene energie. Daarnaast werken we intensief samen met de Faculteit IT & Design van de Haagse Hogeschool. Op deze manier leert Zetacom potentiële medewerkers goed kennen op het gebied van IT en Networking.

Vestigingen

Zetacom is gevestigd in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer en heeft een kantoor in Den Bosch en in Arnhem. Onze klanten, van iedere grootte en uit alle branches, bevinden zich door het gehele land. Wij ondersteunen ‘Het Nieuwe Werken’, zodoende vindt u onze mensen door heel Nederland. Zo zijn we altijd op slechts een steenworp afstand bij u verwijderd. Daarnaast heeft Zetacom een eigen distributiecentrum, waardoor wij een grote voorraad hebben van de producten die wij verkopen. Dit resulteert in snelle levertijden voor u als klant. Een pragmatische, no-nonsense aanpak gecombineerd met gedreven medewerkers met een hoog kennisniveau maakt Zetacom tot een unieke ICT partner. Ons motto: “Kennis is onze voorsprong, service onze kracht.”

Wilt u meer weten? Kom langs bij Zetacom, dan ziet u met eigen ogen hoe onze 140 mensen iedere dag vol passie organisaties helpen bij het oplossen van hun communicatie vraagstukken.

Geplaatst in: ICT

Geschreven door: Wim

1 Reactie op dit artikel.

  1. Gerrit schreef:

    Wat een geweldig en interessant artikel om te lezen. Ik zal zeker verder gaan op het onderwerp en een beetje dieper graven.

Plaats een reactie