4 geschenken die je aan elke relatie kunt geven

admin

4 geschenken die je aan elke relatie kunt geven

Een relatiegeschenk is een uitstekend middel om in de ‘picture’ te blijven bij je (potentiële) klanten en je marketing te verbeteren. Daarnaast is het een leuke verrassing en zullen je relaties na de ontvangst van het geschenk positiever over jouw bedrijf denken. Er zijn tegenwoordig veel websites waar je relatiegeschenken kan laten bedrukken en het aanbod qua promotiemateriaal is erg groot. In dit artikel helpen we je op weg met het kiezen van een relatiegeschenk die je aan elke relatie kunt geven! 

1. Bobble Fles

De Bobble is niet zomaar een waterfles. Deze bidon bevat een recyclebare koolstoffilter die het kraanwater filtert terwijl je drinkt. Daarnaast is de Bobble fles een mooi alternatief voor de plastic wegwerpflessen. De filters zijn vervangbaar en los verkrijgbaar. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de bidons te bedrukken. Met een Bobble geef je een geschenk die bijdrage levert aan het milieu en aan de portemonnee van je relatie. Steeds nieuwe flesjes water kopen is met de Bobble niet meer nodig!

2. Stormparaplu

Afgelopen dagen heeft het weer flink geregend. En omdat Nederland over het algemeen een regenachtig land is, is een paraplu altijd handig om bij je te hebben. Het nadeel van paraplu’s is dat ze bijna altijd kapotgaan door wind. De oplossing voor dit probleem is de stormparaplu. Stormparaplu’s zijn er in twee varianten. Het kan een standaard paraplu zijn met extra versteviging of een Senz paraplu die herkenbaar is door zijn aparte design. Een paraplu krijgen is altijd handig, maar een stormparaplu maakt je relatiegeschenk extra bijzonder.

3. Powerbank

Iedereen heeft er last van: je mobiele telefoon die opeens bijna een lege accu heeft. Het gebeurt altijd op een moment wanneer je geen stopcontact kunt gebruiken of geen oplader bij je hebt. Op dat moment maakt een (opgeladen!) powerbank je leven een stuk gemakkelijker! Uiteraard past de powerbank ook in het rijtje van relatiegeschenken die je aan elke relatie kunt geven. Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone en zal het hierboven geschreven probleem herkennen. Afhankelijk van het aantal mAh kun je de smartphone één of meerdere keren opladen. Powerbanks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en formaten. Kies een leuke uit, laat hem bedrukken met het logo van jouw bedrijf en je hebt een mooi relatiegeschenk!

4. Luxe pen

De pen is één van de meest gebruikte middelen en dus een onmisbare promotieartikel voor een bedrijf. Het geven van een standaard balpen zal weinig indruk maken. Het geven van een luxe pen van Parker, Waterman of Charles Dickens zal daarentegen meer indruk maken! Luxe pennen worden meestal geleverd in bijpassend doosje speciaal gemaakt voor de pen. Het geven van een luxe pen laat zien dat je nét iets meer moeite hebt gestoken in het vinden van een mooi relatiegeschenk. Dat zal gewaardeerd worden!

Hopelijk hebben we je met de bovenstaande artikelen wat meer inspiratie gegeven. Natuurlijk zijn er naast de bovengenoemde artikelen nog veel meer mogelijkheden. We wensen je succes met vinden van een geschikt relatiegeschenk!