Zorg dat jouw zakenreis goed geregeld is!

admin

Zorg dat jouw zakenreis goed geregeld is!

Wanneer je op zakenreis gaat, wil je natuurlijk dat alles vooraf al tot in de puntjes verzorgd is. Daardoor kun je jezelf namelijk helemaal focussen op het netwerken en de zakelijke meetings die je gepland hebt. Maar wat moet er dan eigenlijk allemaal vooraf geregeld worden? Waar dien je rekening mee te houden en wat mag je zeker niet vergeten? Hieronder wordt het voor je op een rijtje gezet.

Parkeren Schiphol

Het eerste wat goed geregeld moet zijn is de reis zelf. Plan en boek je reis ruim vooraf. Wanneer je gaat vliegen, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om met de trein naar Schiphol te gaan, maar je kunt ook gewoon met de auto naar deze luchthaven. Parkeren op Schiphol is namelijk erg eenvoudig. Het wordt overal duidelijk aangegeven. Dus volg gewoon de borden Parkeren Schiphol. Vandaag de dag zijn er zelfs bewaakte parkeerplaatsen beschikbaar waardoor je met een gerust hart op weg kunt. Je auto wordt immers dag en nacht in de gaten gehouden. Zorg ook vooraf al voor het vervoer op de luchthaven van aankomst. Spreek met iemand af die je op komt halen of regel dat er een huurauto of een taxi voor je klaar staat.

Het verblijf

Naast parkeren op Schiphol is natuurlijk ook je verblijf van belang. Weeg vooraf af welk verblijf geschikt is voor je zakenreis. Daarbij is het bijvoorbeeld belangrijk op om de comfort van je hotelkamer te letten en op de locatie. Wanneer je verschillende afspraken in het centrum van een bepaalde stad hebt tijdens je zakenreis, is het vervelend als je daar een eind vandaan verblijft.

Zorg dat je alles bij hebt!

Het klinkt misschien overbodig maar toch is het ontzettend belangrijk. Je zou de eerste niet zijn die op zakenreis gaat en de relatiegeschenken vergeet te mee te nemen. Of dat je juist dat ene pak dat je op die belangrijke avond aan wil thuis laat liggen. Je kunt dat voorkomen door vooraf een lijstje te maken met wat je allemaal mee wil nemen. Dingen die ingepakt zijn kun je vervolgens wegstrepen. Overigens is een beetje voorbereiding op de cultuur en gewoonten van het land van bestemming zeker geen overbodige luxe!