Hoe plastic passen omzetverhogend kunnen werken

admin

Hoe plastic passen omzetverhogend kunnen werken

Als ondernemer wil je met je bedrijf altijd zo professioneel mogelijk voor de dag komen. Door hier op een zorgvuldige wijze aandacht aan te geven, kun je er voor zorgen dat je omzet zal stijgen. Er zijn diverse mogelijkheden om jouw omzet te vermeerderen. Een optie die je kunt inzetten, is het gebruik van plastic passen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, kun je hieronder lezen.

Klanten nog meer aan je bedrijf binden

Plastic passen zijn een uitstekend middel om meer klanten of je huidige klanten nog beter aan het bedrijf te binden. Dit kun je bijvoorbeeld realiseren door middel van een klantenkaart, giftcard of spaarkaart. Hoe je dit gaat vormgeven, kun je helemaal zelf bepalen.

Dankzij een klantenkaart kan een klant bij elke aankoop punten sparen of korting opbouwen voor in de toekomst. Datzelfde geldt ook voor de spaarkaart. De giftcard kun je inzetten voor je huidige klantenkring die deze cadeau kunnen geven aan iemand die wellicht profijt kan hebben van de producten die je verkoopt.

Een praktisch voorbeeld

Stel jezelf eens voor dat een klant voor elke 10 euro die hij besteedt in jouw webshop of winkel punten verzamelt, dan kun je deze bij een bedrag van bijvoorbeeld 150 euro laten uitkeren. Deze korting zou in dit geval 10 procent kunnen zijn, dus een bedrag van 15 euro. Daarmee is een plastic pasje dus omzetverhogend voor jouw bedrijf, want klanten zullen geneigd zijn om meer producten bij je af te nemen.

Misschien ben je wel eigenaar van een sauna en kunnen mensen een giftcard inzetten om deze te kunnen besteden tijdens hun bezoek aan de sauna. Kortom, er zijn talloze mogelijkheden.

Plastic cards als visitekaartje inzetten

Het voordeel van plastic cards is dat deze gemakkelijk in de portemonnee zijn op te bergen en dat ze eveneens zorgen voor een stukje reclame voor jouw bedrijf. Daarmee geef je ongemerkt vorm aan het imago van jouw onderneming. Vanzelfsprekend kun je de plastic cards ook gewoon gebruiken als visitekaartjes. Je kunt altijd eens met een ontwerpbureau om tafel gaan zitten om het ontwerp vorm te geven. Het is namelijk van groot belang dat de visitekaartjes ook daadwerkelijk iets bijdragen aan de omzet.

Draag zorg voor een professionele en luxe uitstraling

Schakel een professioneel bedrijf in om de plastic cards te realiseren. Misschien wil je er wel een chip in laten zetten of geef je de voorkeur aan een bepaalde kleur inkt. De specialisten van Dutch Card Printing kunnen je hier uitgebreid over adviseren zodat de plastic cards voor jouw bedrijf ook omzetverhogend zullen werken!